3 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να χωρίσεις!

Υπάρχουν κάποια σημάδια στη σχέση που υποδηλώνουν ότι τα πράγματα δεν πάνε και πολύ καλά!

Αυτές τις ενδείξεις δεν πρέπει να τις παραβλέψετε, και το καλύτερο θα ήταν να γίνει μια συζήτηση με το σύντροφο σου για να βελτιώσετε τη μεταξύ σας κατάσταση!

Δες τα 3 σημάδια που δεν πρέπει με τίποτα να αγνοήσεις:

  • Άγγιγμα

Το πιο σημαντικό σε ένα ζευγάρι, με βάση έρευνες ψυχολόγων, είναι το κατά πόσο ανταποκρίνεται ο ένας στο άγγιγμα του άλλου και όχι η συχνότητα των αγγιγμάτων. Αν για παράδειγμα εσύ αγκαλιάζεις και χαϊδεύεις τον σύντροφο σου σε κάθε ευκαιρία, ενώ εκείνος μένει απαθής τότε αυτό υποδηλώνει απομάκρυνση.

  • Τσακωμοί

Οι τσακωμοί δεν είναι ωραίο να συμβαίνουν σε κανένα είδος σχέσης. Πόσο μάλλον όταν είναι συχνό φαινόμενο! Αν περνάτε τις περισσότερες ώρες με καυγάδες για το παραμικρό, αντί να απολαμβάνετε κάθε στιγμή που είστε μαζί, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά.

  • Ειρωνεία

Η ειρωνεία είναι ένας τρόπος να δείξουμε ότι κάτι στη συμπεριφορά του άλλου γίνεται κατ’επανάληψη και μας ενοχλεί! Αν παρατηρείς, για παράδειγμα, ότι ο σύντροφος σου σε ειρωνεύεται κάθε φορά που του ακυρώνεις την έξοδο επειδή είσαι κουρασμένη, είναι γιατί προφανώς έχει κουραστεί με τη συνεχόμενη απόρριψή του. Φροντίστε να το λύσετε σύντομα, γιατί συνήθως επακολουθεί ξέσπασμα λόγω της συσσώρευσης συναισθημάτων!

 

 

 

Η συντακτική ομάδα του Beautymagazine.gr

my logo

Popular stories