4 λάθη στο μακιγιάζ που σε κάνουν να μοιάζεις κουρασμένη!

Σίγουρα και σένα σου έχει συμβεί, πάνω στην προσπάθεια σου να καλύψεις την ταλαιπωρημένη όψη του προσώπου σου με το μακιγιάζ, να καταφέρεις να δείχνεις ακόμη πιο κουρασμένη!

Για αυτό το λόγο έψαξα και βρήκα τα πιο συχνά λάθη που μπορεί να κάνεις στο μακιγιάζ σου και πως να τα διορθώσεις, για να φαίνεσαι πάντα όμορφη και ξεκούραστη!

Καλό κονσίλερ
Επένδυσε στην αγορά ενός καλού κονσίλερ που θα καλύψει με επιτυχία τους μαύρους κύκλους στα μάτια σου! Δώσε προσοχή τόσο στην ποσότητα όσο και στη σωστή εφαρμογή του για να πετύχεις ένα φυσικό αποτέλεσμα!

Οπωσδήποτε ρουζ
Το ρουζ είναι ίσως το πιο βασικό καλλυντικό στο νεσεσέρ μας! Χαρίζει υγιή όψη στο πρόσωπο και σε κάνει να φαίνεσαι λαμπερή και φρέσκια, είναι απαραίτητο για ένα ολοκληρωμένο look, ενώ μπορείς άνετα να το χρησιμοποιήσεις μαζί με λίγη μάσκαρα τις ημέρες που βιάζεσαι!

Μην κάνεις έντονο μακιγιάζ ματιών
Το έντονο μακιγιάζ ματιών, όταν έχεις ήδη κουρασμένη όψη, βαραίνει το πρόσωπο σου, με αποτέλεσμα να δείχνεις ακόμα πιο ταλαιπωρημένη! Προτίμησε μια σκιά σε γήινες αποχρώσεις, λίγη μάσκαρα και ένα ρουζ σε ροδαλές αποχρώσεις για να δώσεις φως.

Προσοχή στο κραγιόν
Έχεις παρατηρήσει ότι τις ημέρες που νιώθεις κουρασμένη, το δέρμα σου φαίνεται αυτόματα πιο χλωμό; Μην διαλέξεις λοιπόν nude κραγιόν εκείνες τις ημέρες, αλλά ούτε και πολύ έντονα χρώματα! Οι ροζ αποχρώσεις είναι ιδανικές για να δώσεις λάμψη και ζωντάνια στο πρόσωπο σου!

Popular stories