Αλογοοουρά: 3 εντυπωσιακά χτενίσματα για να διαλέξεις!

Πάντα θα υπάρχουν αυτές οι μέρες που ξυπνάς αργά και δεν προλαβαίνεις να φτιάξεις τα μαλλιά σου, εκείνες που απλά δεν στρώνουν με τίποτα, αλλά και για αυτές οι μέρες που βαριέσαι να ασχοληθείς! Τι μπορείς να κάνεις; Αλογοουρά! Εύκολη, γρήγορη, κομψή και μπορεί να γίνει άκρως εντυπωσιακή! Η αλογοουρά είναι ένα hairstyle που θα σε βγάζει πάντα ασπροπρόσωπη και αυτό γιατί μέσα σε λίγα μόλις δευτερόλεπτα μπορείς να έχεις ένα περιποιημένο look, χωρίς καθόλου κόπο! Εμείς σου βρήκαμε 5 αλογοουρές που θα απογειώσουν την εμφάνιση σου από το πρωί έως το βράδυ! Εσύ διάλεξε την αγαπημένη σου και εντυπωσίασε τους όλους!

Αλογοουρά πλεξούδα

Αν έχεις μακριά μαλλιά, αυτή η αλογοουρά θα γίνει η καλύτερη σου φίλη. Οι παραλλαγές είναι τόσες πολλές που δεν ξέρουμε ποια να διαλέξουμε! Το μόνο σίγουρο είναι ότι επιλέγοντας αυτό το look θα θυμίζεις Lara Croft!

Χαμηλή αλογοουρά

Ιδανική και για πιο επίσημες περιστάσεις! Χτένισε καλά τα μαλλιά σου και πιάσε τα χαμηλά με ένα διακριτικό λαστιχάκι. Ακόμη καλύτερα, τύλιξε μια τούφα γύρω από το λαστιχάκι για να το καλύψεις ή επέλεξε ένα fancy hair clip!

Κυματιστή αλογοουρά

Το μόνο που έχεις να κάνεις για το συγκεκριμένο hairstyle είναι να κάνεις μερικές μπουκλίτσες κάποιες τούφες στα μαλλιά σου και έχεις αυτόματα το πιο ανέμελο και casual look!

Popular stories