Beauty Greece: Όλα όσα έγιναν στην έκθεση φέτος!

Η 21η Διεθνής Έκθεση/Συνέδριο Επαγγελματικών Προϊόντων Ομορφιάς έλαβε τέλος και το Beauty Magazine ήταν εκεί για να σου μεταφέρει ό,τι έγινε! Για σένα που δεν κατάφερες να πας και έχεις την περιέργεια να δεις τι συνέβη στη μεγαλύτερη κλαδική έκθεση στο χώρο της αισθητικής και της ομορφιάς, είμαστε εδώ για να σου δώσουμε μια πολύ μικρή γεύση!

Η τελετή έναρξης της Έκθεσης έγινε το Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2019 στο M.E.C -Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο- στην Παιανία, με 200 εταιρίες/εκθέτες και πολλές χιλιάδες επισκέπτες! Κατά τη διάρκεια της τελετής έλαβαν χώρα οι χαιρετισμοί επισήμων, ένα χορευτικό happening από τη σχολή χορού Eurodance καθώς και το καθιερωμένο ”Welcome cocktail”.

 

 

Πρώτη ομιλητής της ημέρας ήταν η Μερκούρη Μαίρη, ποδολόγος και πρόεδρος του Σωματείου των ποδολόγων Ελλάδος, η οποία έδωσε μια ομιλία εφ’όλης της ύλης για την ονυχοκρύπτωση. Ακολούθησε η Αλμπάνη Άννα, η οποία μίλησε για την ημιμόνιμη BB cream, ενώ στον τομέα των νυχιών, η Panariti Vesna παρουσίασε την τεχνική του Marble Ink. Η make-up artist Μαριάννα Γέντη έδωσε την τελευταία ομιλία για το Σάββατο, με θέμα το μακιγιάζ στις φωτογραφίσεις.

 

 

Την Κυριακή 3 Νοεμβρίου η μέρα ξεκίνησε με την ομιλία της Ρίας Καλογεράκη, εκπαιδεύτριας ημιμόνιμου μακιγιάζ, με θέμα ”Όμορφες χωρίς χειρουργείο-Τεχνική ημιμόνιμου μακιγιάζ για φυσικό αποτέλεσμα”. Σειρά είχε ο Μανουκιάν Αρμέν, nail designer και ποδολόγος με διακρίσεις τόσο σε Πανελλήνιο όσο και σε Πανευρωπαϊκό επίπεδο, ο οποίος μίλησε για τα Gel tubes, δηλαδή Gel χωρίς πινέλο. Η κορυφαία make up artist των stars, Αλμπάνη Άννα έδωσε τη δική της ομιλία, σε συνεργασία με τον Φραγκίσκο Μίκαϊτς, που αφορούσε τις φθινοπωρινές και χειμωνιάτικες τάσεις για το 2019-2020, ενώ ακολούθησε ο Airbrush artist-trainer Σπύρος Κουτσούρης με θέμα ομιλίας τις τεχνοτροπίες Airbrush. Η ημέρα έκλεισε με κομμωτικές δημιουργίες από την Καλλιτεχνική ομάδα του Σωματείου Καταστηματάρχων Κουρέων και Κομμωτών Νομού Αττικής ”Ο Ερμής”.

 

 

Η τελευταία ημέρα της ‘Έκθεσης άρχισε με τον Καψιόχα Τάκη, Hair-stylist εκπαιδευτή σε μια ομιλία με θέμα τα ”Ανδρικά νεανικά κουρέματα με άποψη και φαντασία” και συνέχισε με τις Master trainer Barbara Bekatorou και Νιάτσικα Χάρις, που μίλησαν για την τελευταία τάση της μόδας στα φρύδια, το Brow Henna. Ακολούθησε η Grosu Victoria, Pro Make-up Artist που παρουσίασε το Nude Glow Bridal Make-up, ενώ οι ομιλίες ολοκληρώθηκαν με θέμα τον οραματισμό του σχεδίου στο nail art από τη Nail artist- Educator- Αισθητικό- Make up Artist Μοτσκαλίδου Σοφία!

 

 

Η Δευτέρα δε θα μπορούσε να έχει λήξει πιο όμορφα καθώς την επιμέλεια για την τελετή λήξης της Beauty Greece 2019 ανέλαβε ο Όμιλος ”Data Type- Atelier De Beaute”. Χαρτογραφώντας το παρελθόν, η Καλλιτεχνική Ομάδα του Ομίλου, αποτύπωσε σε ένα εντυπωσιακό show την ομορφιά των stars στις δεκαετίες 60,70 και 80, δημιουργώντας ένα vintage party καλλιτεχνικής έκφρασης!

Οι χιλιάδες επισκέπτες της Έκθεσης είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά 200 εταιρίες/εκθέτες που παρουσίασαν περισσότερες από 1.000 φίρμες προϊόντων, έκλεισαν συμφέρουσες εμπορικές συμφωνίες και
παραγγελίες και κέρδισαν από τις σημαντικές εκπτώσεις που προσέφεραν οι εκθέτες, καθ’ όλο το τριήμερο της Έκθεσης!

 

Related stories