Χάσε τα κιλάκια των διακοπών με αυτό το πρόγραμμα γυμναστικής!

Αν τώρα που το καλοκαιράκι πλησιάζει σιγά σιγά στο τέλος του βρήκες τον εαυτό σου αλλαγμένο και όχι προς το καλύτερο, τότε σίγουρα ανήκεις στην ίδια κατηγορία με εμάς και σημαίνει ότι αποφάσισες να το ευχαριστηθείς  παραπάνω!

Γλυκά, μπύρες και φαγητό μέχρι σκασμού είχαν την τιμητική τους! Και εγώ θα σου πω πολύ καλά έκανες και ξέφυγες λιγάκι γιατί στο κάτω κάτω βρε παιδί μου… διακοπές είχαμε!

Ώρα όμως να βάλουμε τα κεφάλια μέσα και να αρχίσουμε να μαζευόμαστε, έτσι δεν είναι; Δεν χρειάζονται υπερβολές. Μια ισορροπημένη διατροφή σε συνδυασμό με μερικές απλές ασκησούλες θα σε βοηθήσουν να ξαναβρείς τη φόρμα σου σε χρόνο ρεκόρ!

Δες παρακάτω τις 4 καλύτερες ασκήσεις για να βοηθήσεις το σώμα σου να επανέλθει:

Καθίσματα

Αν θέλεις σμιλεμένα πόδια, καλοσχηματισμένους γλουτούς, δυνατή πλάτη και κοιλιά πέτρα, τότε τα squats είναι ιδανικά για σένα! Τετρακέφαλοι, γλουτοί, κοιλιακοί και ραχιαίοι έχουν την τιμητική τους σε αυτή την πολυαρθρική άσκηση.

-Εκτέλεσε 4 σετ των 12-15 επαναλήψεων

Προβολές

Άσκηση που γυμνάζει τις γάμπες, τους τετρακέφαλους τους γλουτούς και τους κοιλιακούς σου. Είναι η τέλεια επιλογή για να βελτιώσεις την ισορροπία σου και να ελέγξεις τη στάση του σώματος σου!

-Εκτέλεσε 4 σετ των 9-10 επαναλήψεων στο κάθε πόδι

Push ups

Τα push ups είναι εξαιρετική άσκηση για να γυμνάσεις το πάνω μέρος του σώματος σου. Τρικέφαλοι, ώμοι και στήθος συμμετέχουν στην εκτέλεση της και τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν!

-Εκτέλεσε 4 σετ των 6-8 επαναλήψεων

girl doing push ups

Σανίδα

Από τις ωραιότερες ασκήσεις που μπορείς να επιλέξεις! Η προσπάθεια σου να κρατήσεις το σώμα σου σε μια ευθεία χωρίς να ”ρίξεις” τη λεκάνη σου θα γυμνάσει τους γλουτούς, την πλάτη, τους μηρούς και φυσικά τους κοιλιακούς σου.

-Εκτέλεσε 4 σετ των 30 δευτερολέπτων

girl doing plank

Τρέξιμο

Η αερόβια άσκηση παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στην ενεργοποίηση των καύσεων του οργανισμού σου! Μην την παραλείπεις από την καθημερινή σου προπόνηση. Φρόντιζε να κάνεις 15 λεπτά τρέξιμο,σχοινάκι ή ποδήλατο ιδανικά με εναλλασσόμενη ταχύτητα!

girl jogging

 

 

 

 

 

Η συντακτική ομάδα του Beautymagazine.gr

company's logo

Popular stories