Διώξτε το άγχος με χαλαρωτικό μπάνιο αρωματοθεραπείας!

Σήμερα φίλες μου θα σας πω πώς μπορεί να σας ωφελήσει η αρωματοθεραπεία σε περιόδους της ζωής σας, με έντονο άγχος και στρες.

Υπάρχουν ιδιαίτερα αρώματα πού μπορούν να μας δώσουν την αίσθηση ηρεμίας αισθησιασμού, ή αναζωογόνησης. Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε την μυρωδιά της μέντας η οποία είναι γνωστή στους περισσότερους ανθρώπους.

Είναι το πιο κοινό βότανο που γνωρίζουμε,και είναι το άρωμα που υποκινεί πραγματικά κάποια δραστηριότητα του εγκεφάλου.Η μέντα είναι μία τέτοια ουσία, δεν μας ηρεμεί αλλά αντίθετα μας τονώνει.’Ένα άλλο παράδειγμα είναι η λεβάντα, που είναι πολύ χαλαρωτική, χρησιμοποιείται ως μυοχαλαρωτική ουσία και έχει μια πολύ καθαρή, γλυκιά μυρωδιά. ‘Έχει μία λουλουδάτη αίσθηση, αλλά και πάλι, αυτές είναι γενικές απόψεις για τα αιθέρια έλαια.

 

Πιστεύω ότι είναι ενδιαφέρον πώς αυτά τα βασικά, φυσικά υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί επί αιώνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο σπίτι.Με κάποια γνώση και κάποια προσοχή στο πώς αντιδράτε στα αιθέρια έλαια, μπορείτε εύκολα να κάνετε τις προετοιμασίες, και να εξατομικεύσετε την εμπειρία που έχετε από ένα χαλαρωτικό μπάνιο αρωματοθεραπείας.

Τα αιθέρια έλαια της λεβάντας, του σανταλόξυλου και του υλάνγκ-υλάνγκ κάνουν το μπάνιο χαλαρωτικό.Το άλας Θειικού μαγνησίου βοηθά στην καταπολέμησης σωματικής και συναισθηματικής έντασης.

 

Διάβασε εδώ τη συνέχεια

 

Popular stories