ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ! ΝΕΟΙ ΚΥΚΛΟΙ ΤΑΧΥΡΡΥΘΜΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΑΠΟ MASTER NAIL EDUCATORS ΣΤΟ PROFESSIONAL LAB ΤΗΣ ALOHA NAILS & COSMETICS!

Τώρα μπορείς κι εσύ να γίνεις ολοκληρωμένη τεχνίτρια νυχιών και να εκπαιδευτείς πλάι σε κορυφαίους Master Nail Educators του ALOHA Nails & Cosmetics Professional Lab, αποκτώντας γρήγορα τα σωστά εφόδια για μια επιτυχημένη επαγγελματική πορεία!

Με κορυφαία επαγγελματικά προϊόντα που εμπιστεύονται ακόμα και οι πιο απαιτητικοί τεχνίτες και Εκπαιδευτές Νυχιών, αλλά και καταξιωμένους εκπαιδευτές Master επιπέδου, η εταιρεία ALOHA Nails & Cosmetics δημιούργησε δύο νέους κύκλους ταχύρρυθμης εκπαίδευσης με ολιγομελή τμήματα, που ξεκινούν από τις 06 Φεβρουαρίου 2020 και απευθύνονται τόσο σε αρχαρίους, όσο και σε ήδη επαγγελματίες που επιθυμούν να εξελίξουν τις γνώσεις τους!

 

Ο πρώτος Κύκλος Σπουδών με την Nail Master Educator, Olga Tiskovskaia, που ξεκινά στις 06 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 19 Μαρτίου 2020,  περιλαμβάνει όλες τις τεχνικές σε ΤΕΧΝΗΤΑ ΝΥΧΙΑ καθώς και βασικές αρχές Γραμμικού Σχεδίου:

 • 06/02/2020 ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΖΕΛ – 4 ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ (100€)
 • 13/02/2020 ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΖΕΛ – ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ/ΒΙΤΡΩ/AQUARIUM/ΓΑΛΛΙΚΟ (120€)
 • 20/02/2020 ΓΡΑΜΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ (90€)
 • 27/02/2020 ACRYL GEL – 4 ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ (100€)
 • 05/03/2020 ACRYL GEL – ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ/ΒΙΤΡΩ/AQUARIUM/ΓΑΛΛΙΚΟ (120€)
 • 12/03/2020 ΑΚΡΥΛΙΚΟ – 4 ΣΧΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ (120€)
 • 19/03/2020 ΑΚΡΥΛΙΚΟ – ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ/ΒΙΤΡΩ/AQUARIUM/ΓΑΛΛΙΚΟ (140€)

Μπορείτε να παρακολουθήσετε και ξεχωριστά το κάθε Σεμινάριο, ανάλογα με την τεχνική που σας ενδιαφέρει, ενώ με την επιλογή 2 Σεμιναρίων, σας παρέχεται έκπτωση 10% στο δεύτερο Σεμινάριο.

– Τα υλικά των Σεμιναρίων παρέχονται Δωρεάν.

– Με την παρακολούθηση των Σεμιναρίων, αποκτάτε τη Βεβαίωση του ALOHA PROFESSIONAL LAB.

 

Σχετικά με την Εκπαιδεύτρια:

nail artist

Η Olga Tiskovskaia είναι μια εξαιρετικά έμπειρη εκπαιδεύτρια Master επιπέδου, αφού κατέχει συνολικά τριάντα επτά (37) διπλώματα Σπουδών, επτά (7) εκ των οποίων σε Master επίπεδο για Τεχνητά Νύχια και Nail Art. Στον τομέα της Διδασκαλίας, έχει αποκτήσει τρία (3) Διπλώματα International Master Educator για Προγράμματα Αρχαρίων, Extreme Shapes & Nail Art Level 3 στο Γραμμικό Σχέδιο, την τεχνική One Stroke, την Aquarella και τα 3D ανάγλυφα σχέδια. Έχει μαθητεύσει δίπλα στα πιο ηχηρά ονόματα διεθνώς (κυρίως από Ρωσία), όπως Xenia Bazan, Olga Ivanova, Viktoriia Klopotova, Irina PriMo Prijilevscaia-Mosenscaia, Marco Bonvicini, Viktoria Evtushenko, Ekaterina Mirosnitsenko και έχει συμμετάσχει σε σημαντικές διοργανώσεις, όπως εκθέσεις, διαγωνισμοί & Show στην Ελλάδα και το εξωτερικό επί σειρά 30 ετών.
Στόχος της; Να δημιουργεί άριστα καταρτισμένους Τεχνίτες Νυχιών!

Ο δεύτερος Κύκλος Σπουδών με την Nail Master Educator, Zoi Hyta, που ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου και ολοκληρώνεται στις 9 Μαρτίου 2020,  περιλαμβάνει βασική εκπαίδευση με Θεωρία & Πρακτική για τη νέα μέθοδο Μανικιούρ-Πεντικιούρ – χωρίς νερό (Waterless System), σωστή προετοιμασία του νυχιού, αφαίρεση με τροχό και βάψιμο με απλά και ημιμόνιμα βερνίκια.

Απευθύνεται σε Αρχαρίους και αποτελεί μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για όσους επιθυμούν να εισέλθουν γρήγορα στο χώρο της Περιποίησης Άκρων.

Σχετικά με το Waterless Nails System:

Η ALOHA Nails & Cosmetics αποτελεί την μοναδική ελληνική εταιρεία, που εισάγει το νέο, πρωτοποριακό σύστημα Περιποίησης Άκρων για Μανικιούρ & Πεντικιούρ – χωρίς τη χρήση νερού – απευθείας από τη Βραζιλία. Το Waterless Nails System της Aloha Nails & Cosmetics, βασίζεται σε μία δοκιμασμένη, παραδοσιακή συνταγή που οι Μανικιουρίστ της Βραζιλίας χρησιμοποιούν για την Περιποίηση των Άκρων εδώ και πολλά χρόνια, παρέχοντας την τέλεια εμπειρία Manicure & Pedicure Spa με 100% ασφάλεια στη χρήση!

Με τη χρήση των ατομικών σετ μίας χρήσεως αποφεύγεται η μεταφορά μολυσματικών ασθενειών και μυκητιάσεων στο δέρμα και τα νύχια. Τα γάντια και τα καλτσάκια “Waterless Nails System” της ALOHA Nails & Cosmetics προσφέρουν πολλαπλά πλεονεκτήματα, αποτελώντας το μέλλον στην παροχή των Υπηρεσιών Περιποίησης Άκρων γιατί:

 • 100% ασφαλή, καθώς κάθε ζευγάρι είναι ατομικό, αποφεύγοντας τη μετάδοση μολυσματικών ασθενειών από μία πελάτισσα σε άλλη.
 • Η κρέμα μαλακώνει τα επωνύχια, κάνοντας την αφαίρεση των επωνυχίων μία απλή και εύκολη διαδικασία, χωρίς κίνδυνο τραυματισμού.
 • Η κρέμα μαλακώνει επίσης πολύ τα πέλματα και τις πατούσες, μειώνοντας το χρόνο που χρειάζεται για τη χρήση της ράσπας.
 • Η περιεκτικότητα της κρέμας σε ουρία, βοηθά στην αποφυγή δημιουργίας σκληρύνσεων, καθώς και στη σταδιακή εξάλειψή τους.
 • Μειώνουν σημαντικά το χρόνο παροχής των Υπηρεσιών Μανικιούρ & Πεντικιούρ.
 • Είναι εύκολα στη μεταφορά.
 • Δεν χρειάζεται κανένα άλλο προϊόν, πέραν της κρέμας που περιέχουν τα γάντια και τα καλτσάκια.
 • Συμβάλλουν στην αναδόμηση του δέρματος και των νυχιών.
 • Παρέχουν την πιο τέλεια εμπειρία Manicure Spa, χωρίς νερό, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση των πόρων του πλανήτη!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ:

Waterless Manicure: Κάθε Δευτέρα από 10/02 έως 09/03, 10:30-14:00 (ΚΟΣΤΟΣ: 220€)

Waterless Pedicure: Κάθε Δευτέρα από 10/02 έως 09/03, 14:30-18:30 (ΚΟΣΤΟΣ: 260€)

ΠΑΚΕΤΟ WATERLESS MANICURE & PEDICURE: 450€ (από 480€)

 

Σχετικά με την Εκπαιδεύτρια:

zwi xuta nail artist

Η Ζωή Χύτα εργάστηκε κατά τα τελευταία 5 έτη ως Εκπαιδεύτρια Νυχιών σε δύο από τα σημαντικότερα ΙΕΚ της Ελλάδας, ενώ πέρυσι ολοκλήρωσε και την εκπαίδευσή της ως Master Nail Educator με τη συμμετοχή της σε campus και ειδικότερα στο Extreme Shape “Ensifera”. Έχει παρακολουθήσει πλέον πολλά Σεμινάρια σε όλο το φάσμα του Nail Art, όπως aquarella, γραμμικό, προσωπογραφίες, και έχει κερδίσει σημαντικές διακρίσεις στις πρώτες θέσεις 6 διαγωνισμών tip box στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Σήμερα έχει αναλάβει τη Διεύθυνση Σπουδών του ALOHA Professional Lab, με το οποίο συνεργάζεται αποκλειστικά.

Στόχος της είναι να παρέχει γρήγορη αλλά ποιοτική εκπαίδευση σε όσους αναζητούν μία άμεση επαγγελματική ευκαιρία στον Τομέα Περιποίησης Άκρων.

Μην χάσετε την ευκαιρία να γίνετε Waterless Nail Expert! Οι καλύτεροι θα προταθούν σε συνεργαζόμενες επιχειρήσεις παροχής Μανικιούρ-Πεντικιούρ με την ALOHA Nails & Cosmetics προς άμεση επαγγελματική αποκατάσταση.

 

Πληροφορίες & Κρατήσεις Θέσεων: 21 0756 5138-9 / 694 420 4750

Popular stories