Έλενα Παπαρίζου: Συγκλονίζει Με Την Εξομολόγηση Της «Βίασαν Την Κολλητή Μου Στα 13»

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Χατζηνικολάου, και μεταξύ άλλων μίλησε για τις καταιγιστικές αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών!

Η εντυπωσιακή ερμηνεύτρια σχολίασε τις σεξουαλικές επιθέσεις που έχουν βγει στο φως της δημοσιότητας, ενώ σε ερώτηση για το αν έχει παρενοχληθεί ποτέ η ίδια απάντησε:

«Πάνω στη δουλειά μπορεί να είχε πει κάποιος κάτι, αλλά είχε λυθεί την επόμενη ημέρα. Στεναχωριέμαι απίστευτα. Γνωρίζω ότι συμβαίνουν σεξουαλικές παρενοχλήσεις παντού. Στεναχωριέμαι αφάνταστα. Δεν μπορώ να φανταστώ πως είναι αυτό το πράγμα, δεν μου έχει συμβεί»

Στη συνέχεια της συζήτησης, η Έλενα Παπαρίζου δε δίστασε να αποκαλύψει για πρώτη φορά το βιασμό που υπέστη η κολλητή της φίλη, λέγοντας:

«Ξεκίνησα από 17 χρονών και έχω μεγαλώσει σε ένα πολύ ανδροκρατούμενο επάγγελμα» τόνισε. «Πάντα ένιωθα από όλους τους άνδρες δίπλα μου ότι με προστατεύουν. Όταν πήγαινα στην έκτη δημοτικού τη συμμαθήτριά μου, την κολλητή μου που ήταν 13 χρονών τη βίασε ένας άνθρωπος και είχε αλλάξει η ζωή της»

Δείτε ολόκληρο το απόσπασμα εδώ:

Popular stories