Πήγαμε στη…Θεσσαλονίκη και κοίτα τι βρήκαμε!!!

Το Beauty Magazine βρέθηκε πριν λίγες μέρες στη μαγευτική και άκρως ερωτική συμπρωτεύουσα!  Όπως καταλαβαίνετε δε γινόταν να μην απολαύσουμε τη θέα του Λευκού Πύργου, να μην πιούμε το καφεδάκι μας στη πλατεία Αριστοτέλους και να  μην περπατήσουμε στα περίφημα Λαδάδικα. Ο οικοδεσπότης μας ως γνήσιος Θεσσαλονικιός μας γνώρισε και τις πιο άγνωστες πλευρές της πόλης. Από το Επταπύργιο, με την απίστευτη θέα, περάσαμε την Πορτάρα, βολτάραμε μπροστά στο Γεντί Κουλέ και ανηφορίσαμε προς το Σέιχ Σου και τους Κήπους του Πασά.

Φτάνοντας ξανά προς το κέντρο της Θεσσαλονίκης, απόλυτα γεμάτοι από εικόνες αλλά και ξεθεωμένοι στη κούραση σταματήσαμε στην οδό Τσιμισκή, στο νούμερο 62. Μπαίνοντας στο Physis Massage Therapy Center αντικρίσαμε ένα χώρο υποδοχής άριστα διαμορφωμένο, που μας δημιουργούσε ένα εξαιρετικό συναίσθημα ηρεμίας. Εκεί μας υποδέχτηκαν με το μεγαλύτερο χαμόγελο άνθρωποι , οι οποίοι ήταν πρόθυμοι να ακούσουν τις επιθυμίες μας και να μας συμβουλεύσουν για το αντίστοιχο θεραπευτικό πρόγραμμα. Δεν υπήρχε περίπτωση να μη ρωτήσουμε τα πάντα γι αυτόν το χώρο, καθώς μας έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το πόσο μεγάλος και ζεστός ήταν. Με 4 δίκλινα και 1 τρίκλινο δωμάτιο ειδικά διαμορφωμένα για να προσφέρουν άνεση και πολυτέλεια στον επισκέπτη, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα νιώσετε…βασιλιάδες!

 

 

Το προσωπικό που εργάζεται στο Physis Massage Therapy Center έχει εξαιρετικά βιογραφικά και προϋπηρεσία σε ξενοδοχεία πέντε αστέρων. Χέρια πραγματικά μαγικά αλλά και βαθιά γνώση του αντικειμένου. Αυτό όμως που μας εντυπωσίασε ήταν αυτή η απίστευτη αίσθηση απαλότητας που μας άφησε η όλη εμπειρία. Το μυστικό??  Δεν χρησιμοποιούν το κοινό αμυγδαλέλαιο όπως κάνουν τα περισσότερα κέντρα ευεξίας! Το Physis Massage Therapy Center, χρησιμοποιεί εξολοκλήρου τα λάδια της σειράς Physis της εταιρίας M-Elite τα οποία έχουν χαρακτηριστεί κορυφαία λόγω ποιότητας αλλά και λόγω ιδιοτήτων. Πρόκειται για 100% φυσικά έλαια χωρίς συντηρητικά ή άλλα στοιχεία. Επιπλέον είναι εμπλουτισμένα με αιθέρια έλαια που συμπληρώνουν την αίσθηση ευεξίας σε κάθε πελάτη.

 

 

 

 

Τελικά και η απόλαυση στη χαλάρωση είναι θέμα γνώσης! Επισκεφτείτε και εσείς το μοναδικό χώρο του Physis Massage Therapy Center, αφεθείτε στα χέρια των ειδικών και χαρίστε στον εαυτό σας μια αξέχαστη εμπειρία!

Popular stories