Η μόδα στα σχήματα νυχιών για φθινόπωρο και χειμώνα 2019-2020!

Από την Κωνσταντίνα Ζάγλαρη και το Nail Point Academy

Κάθε εποχή έχει και τη δική της τάση στα νύχια! Έτσι και φέτος, τα διάφορα σχήματα, χρώματα και σχέδια έχουν την τιμητική τους, καθώς θα συναντήσετε πληθώρα από αυτά για όλα τα γούστα!
Το Nail Point Academy μπήκε στις μεγαλύτερες επιδείξεις μόδας: του Λονδίνου,του Μιλάνου,του Παρισιού αλλά και της Νέας Υόρκης και σας παρουσιάζει ανά κατηγορία τις πιο hot τάσεις για χρώματα, σχήματα αλλά και Nail art.

Σχήματα :Κοντό περιποιημένο οβάλ: ένα σχήμα για όσες επιθυμούν να έχουν ένα πρακτικό και κομψό μανικιούρ
Κοντό κλασσικό τετράγωνο με στρογγυλεμένες γωνίες: ένα σχήμα επίσης κλασσικό και φινετσάτο

 

Για τις κυρίες που επιθυμούν λίγο πιο μακρυά νύχια προτείνουμε:

Αμύγδαλο: αγαπημένο σχήμα για πολλές τεχνήτριες αλλά και πελάτισσες. Προσοχή στη μύτη του αμυγδάλου. Όχι πολύ μυτερό! Το αμύγδαλο στην κορυφή του είναι γλυκό


Μπαλαρίνα: Ένα επίσης πολύ αγαπημένο σχήμα που απαιτεί να έχουμε λεπτά δάχτυλα και ωραία βάση νυχιού. Θέλει μάκρος για την ανάδειξη του συγκεκριμένου σχήματος. Δυστυχώς δεν είναι για όλου
ς

Tip: Σε ό,τι αφορά τα σχήματα, φίλες μου τεχνήτριες, είναι ωραίο να προτείνετε το καλύτερο στις πελάτισσες σας. Εάν κάποια πελάτισσα, σας ζητήσει κάτι που θεωρείτε πως δεν θα της πηγαίνει, εξηγήστε με υπομονή την άποψή σας. Εάν επιμένει στο δικό της, απλά εφαρμόζουμε την παλιά κλασική τεχνική “Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο”

Φίλες κυρίες που απευθύνεστε σε τεχνήτριες να περιποιηθούν τα νύχια σας, να έχετε εμπιστοσύνη σε αυτές, να είστε χαλαρές και να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες τους. Και επειδή θα μου πείτε ”μα δεν είναι όλες καλές”…. Κάντε σωστές επιλογές και θα διαπιστώσετε πως υπάρχουν εξαιρετικές τεχνήτριες εκεί έξω!

Σας περιμένω στο επόμενο άρθρο της εβδομάδας που θα μιλήσουμε για τα χρώματα του φθινοπώρου και του χειμώνα!


Ακολουθήστε μας
Instagram :Nailpointacademy
Facebook :Nail point academy

Και φυσικά τα πάντα για τη σχολή μας στο nailpoint.gr

Popular stories