Καταπολέμησε τους μαύρους κύκλους εύκολα και γρήγορα!!

Οι μαύροι κύκλοι εμφανίζονται στο δέρμα κυρίως εξαιτίας υπερβολικής συγκέντρωσης μελανίνης στην περιοχή. Οι αιτίες για αυτό μπορεί να είναι η κακή κυκλοφορία του αίματος, η γενετική προδιάθεση, η μη ισορροπημένη διατροφή, η παρατεταμένη αϋπνία, η κούραση και το άγχος. Οι μαύροι κύκλοι εμφανίζονται συνήθως στις γυναίκες και είναι άκρως ενοχλητικοί καθώς προσδίδουν στο πρόσωπο μια κουρασμένη και ταλαιπωρημένη όψη.

Το Beauty Magazine έψαξε και βρήκε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να τους αντιμετωπίσετε χωρίς να καταφύγετε στη βοήθεια των ειδικών, μόνο με απλά υλικά που θα βρείτε στο σπίτι σας!

 

 

Πατάτα

Η πατάτα είναι πλούσια σε φυσικούς λευκαντικούς παράγοντες και επομένως ιδανική για την καταπολέμηση του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων. Τρίψε μια ωμή πατάτα για να πάρεις το χυμό της και βύθισε μέσα σε αυτόν δύο cotton pads. Έπειτα τοποθέτησε τα cotton pads επάνω στους μαύρους κύκλους για περίπου 10 λεπτά. Ξέβγαλε με χλιαρό νερό και επανέλαβε δύο φορές την ημέρα. Έχε υπομονή γιατί μετά τη δεύτερη βδομάδα  θα δεις αποτέλεσμα, όμως πίστεψε μας θα σε δικαιώσει!

 

 

Αγγούρι

Κλασσική και δοκιμασμένη συνταγή με σίγουρα αποτελέσματα για να αντιμετωπίσετε τις σακούλες κάτω από τα μάτια σας. Κόψε δύο φέτες αγγούρι και τοποθέτησε τις στους μαύρους κύκλους. Το αγγούρι , όπως και τα περισσότερα φρέσκα φρούτα και λαχανικά, είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και αποτελούν μια πολύ καλή τόνωση για το δέρμα.

 

 

Μασάζ

Κάνε μασάζ με κυκλικές κινήσεις στο πρόσωπό σου για να ενισχύσεις την κυκλοφορία του αίματος. Χρησιμοποίησε τα δάχτυλα σου για να πιέσεις ελαφρά με κυκλικές κινήσεις ή εναλλακτικά αγόρασε ένα ειδικό μηχάνημα μασάζ για το πρόσωπο.

 

 

Νερό

 

Πιες τουλάχιστον 8 με 10 ποτήρια νερό την ημέρα για να διατηρείσαι ενυδατωμένη. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρεις να κρατήσεις το δέρμα σου λαμπερό. Περιόρισε το κάπνισμα, την κατανάλωση αλκοολούχων ποτών και την υπέρμετρη πρόσληψη αλατιού.

 

 

 

Please follow and like us:
0

Related stories