Λάουρα Νάργες: Έγινε μελαχρινή και «έριξε» το Instagram!

Η όμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει τη μεγάλη αλλαγή!
Έπειτα από 13 χρόνια αποχαιρέτισε το ξανθό μαλλί της και έκανε ένα γλυκό καστανό χρώμα, διατηρώντας μερικές ανοιχτόχρωμες ανταύγειες!
Η Λάουρα Νάργες δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με το νέο της look και οι χιλιάδες ακόλουθοι της ξετρελάθηκαν με το αποτέλεσμα!
Στη λεζάντα που συνόδευε την ανάρτηση της, η γλυκιά παρουσιάστρια έγραψε:
”Bye bye blonde ???? Hello there brunette look ???? Κι ´όμως, αυτή η αλλαγή ήρθε την στιγμή που έπρεπε και σηματοδοτεί μία νέα για εμένα αρχή… 13 χρόνια ξανθιά και επίσημα πια μία χαρούμενη μελαχρινή! Τί θα έκανα χωρίς εσένα Πικάσο των μαλλιών μου @yiotiscris , μα πόσο με καταλαβαίνεις ???????? Μία μέρα θα σας πω – διότι θέλω να το μοιραστώ μαζί σας – πως κατέληξα στην απόφαση αυτή ????”
Πως σας φαίνεται το κορίτσι;

View this post on Instagram

Bye bye blonde ???? Hello there brunette look ???? Κι ´όμως, αυτή η αλλαγή ήρθε την στιγμή που έπρεπε και σηματοδοτεί μία νέα για εμένα αρχή… 13 χρόνια ξανθιά και επίσημα πια μία χαρούμενη μελαχρινή! Τί θα έκανα χωρίς εσένα Πικάσο των μαλλιών μου @yiotiscris , μα πόσο με καταλαβαίνεις ???????? Μία μέρα θα σας πω – διότι θέλω να το μοιραστώ μαζί σας – πως κατέληξα στην απόφαση αυτή ???? ___________________________________________<3 #newera #newme

A post shared by Laura Narjes (@lauranarjes) on

 

 

Η συντακτική ομάδα του Beautymagazine.gr

logo bm

Related stories