Μείωση ρυτίδων με 12 απλά αντιγηραντικά μυστικά!

Είτε είσαι 35 ετών και αρχίζεις να βλέπεις τα πρώτα σημάδια γήρανσης είτε 55 και έχεις δέρμα που δείχνει την ηλικία σου σίγουρα βρίσκεται ψηλά στις προτεραιότητές σου το θέμα της αποφυγής των ρυτίδων.

Ταυτόχρονα, σύμφωνα με τους ειδικούς, πολλοί από μας χάνουμε τη μάχη παρακολουθώντας τη νιότη να απομακρύνεται και το πέρασμα του χρόνου να αφήνει τα σημάδια πίσω του…
Πολλές γυναίκες πιστεύουν ότι ο γηρασμός του δέρματος είναι αναπόφευκτος, αλλά με τις πληροφορίες και τις τεχνικές που έχουμε σήμερα μπορούμε να φαινόμαστε όσο νέοι αισθανόμαστε.

Ακολουθούν 12 μυστικά που μπορούν να σε βοηθήσουν να αποφύγεις ή να καθυστερήσεις την εμφάνιση ρυτίδων. Αν και πολλές φορές χρειάζεται η επίσκεψη στο δερματολόγο, μπορείς να κάνεις μόνη σου τα εξής:

1# Να αποφεύγεις τον ήλιο

Αυτός είναι νούμερο ένα παράγοντας. Δεκάδες έρευνες έχουν αποδείξει την επίδραση του ήλιου στη γήρανση του δέρματος. Μελέτη που έγινε έδειξε ότι η έκθεση στον ήλιο είναι ακόμα πιο σημαντική από την κληρονομικότητα. Γυναίκες που περιόρισαν την έκθεση στον ήλιο είχαν λιγότερες ρυτίδες και έδειχναν γενικά νεότερες από κάποιες άλλες που ήταν λάτρεις του ήλιου.

 

Διάβασε περισσότερα εδώ

 

 

Popular stories