Τα πιο εντυπωσιακά ξανθά που επέλεξαν οι celebrities!!

Αν νιώθεις πως έχει έρθει η ώρα για να κάνεις επιτέλους αυτήν την αλλαγή στα μαλλιά σου που τόσο καιρό ήθελες αλλά δεν τολμούσες, εμείς είμαστε εδώ για να σε παροτρύνουμε να το κάνεις! Μετά από πολλή σκέψη αποφάσισες να υποκύψεις στη γοητεία του ξανθού? Το Beauty Magazine έψαξε και βρήκε τις 10 πιο λαμπερές ξανθιές του Hollywood και στις παρουσιάζει για να πάρεις ιδέες!

Christina Aguilera

Rosie Huntington

 

Reese Witherspoon

Οφείλουμε να ομολογήσουμε πως το ξανθό είναι ένα χαρακτηριστικό χρώμα και παρόλο που έχει πάρα πολλές αποχρώσεις, η αλήθεια είναι πως δεν μπορούν όλες οι γυναίκες να το υποστηρίξουν με την ίδια άνεση! Πρόκειται για ένα χρώμα το οποίο έχει σημαδέψει αρκετές celebrities, τις οποίες μάθαμε, αγαπήσαμε και πλέον δεν μπορούμε να φανταστούμε με κάτι διαφορετικό! Christina Aguilera, Britney Spears και Taylor Swift έκαναν μια απόπειρα να αλλάξουν, έστω και προσωρινά, το χρώμα των μαλλιών τους και παρόλο που είναι εκθαμβωτικές ο,τι και αν κάνουν, αποφάσισαν να επιστρέψουν στην αγαπημένη τους απόχρωση. 

Pink

Britney Spears

Οι επιλογές που έχεις στην παλέτα του ξανθού είναι πάρα πολλές και η μία πιο δελεαστική από την άλλη! Ξανθό της άμμου: ανάμεσα στο ψυχρό και το θερμό, θυμίζει το χρώμα τη παραλίας, California: η απόχρωση που παίρνουν τα μαλλιά σου μετά τις διακοπές και την έκθεση στον ήλιο, Vanilla: οριακά πλατινέ, ανοιχτό και αρκετά γλυκό, Μελί: συνδυασμός θερμών σκούρων και ανοιχτών αποχρώσεων για να θυμίζει το χρώμα του μελιού, Σαντρέ: καθαρά ψυχρό χρώμα, δεν ταιριάζει σε όλες, Ντορέ: θερμό ξανθό που ταιριάζει στις περισσότερες μεσογειακές επιδερμίδες, Πλατινέ Ντορέ: θερμό πλατινέ που φέρνει προς το κίτρινο και όχι προς το λευκό,  Πλατινέ Σαντρέ: ψυχρό πλατινέ που ασπρίζει, Σαμπανιζέ: θυμίζει το χρώμα της σαμπάνιας με πλατινέ και χρυσές ανταύγειες, Cafe au lait: σκούρο ξανθό με γλυκές ανταύγειες, Peachy blonde: ξανθό με καραμελένια lowlights, Silver: ασημένιο, ψυχρό και άκρως εντυπωσιακό, όχι κατάλληλο για όλες, Strawberry: ανάμεσα στο ξανθό και το χάλκινο, Σκούρο ξανθό: τόσο σκούρο που μπορεί και να θυμίζει καστανό.

 
Σχετική εικόνα

Anne Hathaway

taylor swift bleached blonde

Taylor Swift

 
kristen stewart blonde

Kristen Stewart

Επέλεξε με τη βοήθεια του κομμωτή σου τον κατάλληλο τόνο για το δέρμα σου και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω σου με το πιο αγαπημένο χρώμα των απανταχού σταρ!

Related stories