Οι ανατρεπτικές τάσεις της μόδας στα νύχια για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2019-2020!

Οι δημοφιλέστεροι σχεδιαστές και Οίκοι Μόδας του εξωτερικού συμπεριλαμβάνουν στις collection τους πολλές αποχρώσεις, ασυνήθιστες για την εποχή, σε έντονα χρώματα που δημιουργούν ενδιαφέρουσες αντιθέσεις με τις κλασσικές σκούρες αποχρώσεις του Χειμώνα και «σπάνε» τη μονοτονία στις εμφανίσεις μας.

Τα νέα χρώματα της μόδας δε θα μπορούσαν βέβαια να λείπουν και από την παλέτα Ημιμόνιμων Βερνικιών της ALOHA Nails & Cosmetics, που πρόσθεσε στη συλλογή “Fashion Report” τριάντα οκτώ (38) υπέροχα χρώματα, απόλυτα εναρμονισμένα με τις συλλογές των διάσημων σχεδιαστών και Οίκων μόδας από όλο τον κόσμο!!

Εμπλουτισμένη κατά τριάντα οκτώ (38) νέα χρώματα, η συλλογή “Fashion Report” της ALOHA Nails & Cosmetics αριθμεί πλέον συνολικά διακόσια σαράντα (240) Ημιμόνιμα Βερνίκια, ικανοποιώντας τις προτιμήσεις όλων των επαγγελματιών.

Το Beauty Magazine, σε συνεργασία με την ALOHA Nails & Cosmetics, ξεχώρισε και σας παρουσιάζει τα δημοφιλέστερα χρώματα Βερνικιών της σεζόν σε συνδυασμό με τις δημιουργίες των διάσημων σχεδιαστών και Οίκων Μόδας:

 

Οι παστέλ αποχρώσεις είναι κάθε χρόνο στη μόδα, με τη φετινή σεζόν να μην αποτελεί καμία απολύτως εξαίρεση. Ζαχαρί, λευκό του πάγου και μπεζ πρωταγωνιστούν στις πασαρέλες αλλά και στα νύχια μας. Αγαπημένα χρώματα για όσες δεν αγαπούν τις έντονες παλέτες.

 

 

Το κίτρινο, αν και θεωρείται άκρως καλοκαιρινό χρώμα, έχει αρχίσει τα τελευταία χρόνια να είναι μέρος των περισσότερων φθινοπωρινών και χειμωνιάτικων collection και μάλιστα με μεγάλη επιτυχία. Είτε έντονο κίτρινο, είτε αποχρώσεις που πλησιάζουν το χρυσό, είτε ακόμη και σε συνδυασμό με πιο σκούρα χρώματα όπως το λαδί, το μόνο σίγουρο είναι ότι επιλέγοντας να προσθέσετε κίτρινο, θα δώσετε μια ανάλαφρη νότα στα σκουρόχρωμα σύνολα του χειμώνα.

 

 

 

 

Το πράσινο χρώμα φαίνεται να έχει κατακτήσει και φέτος τις πασαρέλες αλλά και τις παλέτες των τεχνιτριών και μάλιστα σε όλες του τις αποχρώσεις…Αποτελεί από τις πιο ασφαλείς επιλογές για όσους δεν είναι ιδιαίτερα τολμηροί, καθώς οι χρωματισμοί κυμαίνονται στα κλασσικά και πολύ αγαπημένα σκούρα χρώματα του χειμώνα.

 

 

 

Τολμηρές αποχρώσεις σε πορτοκαλί, fluo πράσινο και ροδακινί για όσους δε φοβούνται να προσθέσουν στο φθινοπωρινό σύνολό τους μια…δόση καλοκαιριού!

 

 

Από τη φετινή χειμωνιάτικη collection δε θα μπορούσαν να λείπουν αγαπημένα χρώματα που μας συντροφεύουν κάθε χρόνο, όπως το καφέ, το κόκκινο και το γκρι. Τρεις κλασσικές και πολύ κομψές επιλογές για να ”χρωματίσουμε” τους μήνες του χειμώνα.

 

 

Για το τέλος αφήσαμε ένα χρώμα που δεν περιμέναμε με τίποτα ότι θα ήταν μέρος στις collection για Φθινόπωρο-Χειμώνα 2019-2020 και οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι η επιλογή του μας εξέπληξε πολύ ευχάριστα! Το γαλάζιο είναι μια απόχρωση που κατέχει περίοπτη θέση στις καλοκαιρινές παλέτες χρωμάτων, όμως φέτος έκανε την εμφάνισή του και στις χειμερινές κερδίζοντας πολύ γρήγορα φανατικούς θαυμαστές.

one sleeve light blue blouze

Related stories