Ποια είναι η NLB?

Η εταιρεία με την μακροχρόνια πείρα στο χώρο της ομορφιάς ανανέωσε τα προϊόντα της με την γνωστή σε όλους Thuya.

Με εμπειρία 15 χρόνια στην αγορά των επαγγελματιών ονυχοπλαστικής με εταιρείες Ευρωπαϊκές αρίστης ποιότητας και αποτελεσματικότητας με ναυαρχίδα τους τη Γερμανική Trosani που πρωτοπόρησε στα χρόνια του gel και του ημιμόνιμου.

Μετά από τόσα χρόνια στον κλάδο της ονυχοπλαστικής και της ομορφιάς αποφάσισαν να εμπλουτίσουν την γκάμα τους με μια εταιρεία παγκοσμίου φήμης που δραστηριοποιείτε σε όλο τον Κόσμο. Η εταιρεία Thuya καταλαμβάνει σημαντική θέση στην αγορά και στις 50 χώρες που δραστηριοποιείτε. Ισπανική μελέτη και παραγωγή των προϊόντων με εργοστάσιο και εργαστήριο στη Βαρκελώνη της Ισπανίας και πιστοποιητικά ελέγχου από την Ε.Ε.. Παράγει υποαλλεργικά, δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένα προϊόντα από το 1985 για τους επαγγελματίες ονυχοπλαστικής και τα τελευταία 15 χρόνια έχει κερδίσει πρώτη θέση και στα προϊόντα των ματιών με ναυαρχίδα τους το lash lift και το extensions. Η ποιότητα και η ευγένεια της εταιρείας ως προς τους τελικούς πελάτες ανταμείφθηκε με πρώτο βραβείο γρήγορης αφαίρεσης ημιμόνιμου το 2011 (BEST GEL REMOVER) με συγκριτική μελέτη απο γνωστό τσέχικο πανεπιστήμιο.

Απο τον Μαϊο του 2018 η N.L.B. είναι η εταιρεία που πίστεψε και επένδυσε την εμπειρία της στην Ισπανική εταιρία Thuya. Οι επαγγελματίες του χώρου αλλά και οι σχολές την προτίμησαν από την πρώτη στιγμή, οι νέοι επαγγελματίες την στήριξαν από την πρώτη έκθεση και η N.L.B. με τη σειρά της υποστηρίζει τα προϊόντα της Thuya με τεχνογνωσία την οποία μεταφέρει απλόχερα στους πελάτες της. Επαγγελματίες του χώρου με άριστη γνώση του προϊόντος είναι πάντα στη διάθεση του πελάτη για οποιαδήποτε βοήθεια.

Popular stories