Σχέση από απόσταση: 3 μυστικά για να την κρατήσεις ζωντανή!

Η σχέση από απόσταση οφείλουμε να παραδεχτούμε πως είναι μια δύσκολη υπόθεση, καθώς υπάρχει η πιθανότητα το ζευγάρι να μην αντέξει την πίεση που συνοδεύει μια τέτοια αλλαγή, ειδικότερα αν το διάστημα της μεταξύ τους απόστασης είναι μεγάλο!

Παρόλα αυτά μπορεί να αποτελέσει μια εξαιρετική δυνατότητα για ανανέωση, αναζωπύρωση του πάθους  και τόνωσης της σχέσης!

Το Beauty Magazine έψαξε και βρήκε τα καλύτερα tips για να σε βοηθήσει να περάσεις αυτό το διάστημα, που είσαι χώρια από το αγαπημένο σου πρόσωπο, πιο εύκολα!

Δες εδώ τα 3 μυστικά:

 

Μην κάνεις υποθέσεις!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από μια γυναίκα που κάνει υποθέσεις! Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να σπείρεις ζιζάνια στη σχέση σου, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Οι γυναίκες συνήθως σκεφτόμαστε αρκετά περίπλοκα και τείνουμε να αναλύουμε τα πάντα διεξοδικά, χάνοντας έτσι τη μαγεία της στιγμής. Τα πράγματα στο μυαλό των αντρών είναι πολύ πιο απλά από ότι νομίζουμε, οπότε το ιδανικό που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις να γεμίζεις το μυαλό σου με υποθετικές φοβίες αν έχει γνωρίσει κάποια άλλη, αν σου λέει ψέματα ή αν σε απατάει όσο καιρό είστε μακριά. Πίστεψέ μας, αν ήθελε να σε απατήσει μπορούσε να το κάνει ακόμη και να μένατε σε διπλανές πολυκατοικίες!

Δες επίσης: 3 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να χωρίσεις!

 

Να έχετε κάτι να περιμένετε!

Κρατήστε ζωντανό τον ενθουσιασμό σας έχοντας κάτι να περιμένετε! Είναι πολύ ωραίο να έχετε σχεδιασμένο ένα γεγονός που θα ανυπομονείτε για αυτό. Οργανώστε μια εκδρομή, ένα ταξίδι ή ακόμη και μια βδομάδα συγκατοίκησης. Αν σου αρέσουν οι εκπλήξεις, μπορείς επίσης πολύ εύκολα να κανονίσεις μια επίσκεψη-έκπληξη στον άνθρωπό σου. Βάλε δυο ρούχα σε μια βαλίτσα, πάρε το πρώτο αεροπλάνο και πήγαινε να τον βρεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα τονωθεί η σχέση  σας, θα περάσετε υπέροχες μέρες κάνοντας πράγματα μαζί και θα κρατήσετε αναλλοίωτο ον ενθουσιασμό ας μέχρι την επόμενη φορά που θα βρεθείτε.

couple at dinner

Γέμισε την ημέρα σου!

Φρόντισε να έχεις πράγματα να κάνεις καθημερινά, έτσι ώστε να μην κάθεσαι και να περιμένεις κρεμασμένη από το τηλέφωνο την ώρα που θα μιλήσετε. Το θέμα είναι να μη γαντζώνεσαι πάνω του και να έχεις γεμάτη μέρα που αργότερα θα μοιραστείς μαζί του. Γενικά να θυμάσαι ο άνθρωπός σου να αποτελεί μέρος της ζωής σου και όχι ολόκληρη τη ζωή σου.

couple at work

 

 

 

 

Η συντακτική ομάδα του Beautymagazine.gr

bm logo

Popular stories