Σπυράκια στο πρόσωπο? Πως να τα εξαφανίσεις σε ένα βράδυ!

Πόσες φορές, ενώ είχατε κάποιο σημαντικό ραντεβού την επόμενη μέρα, δε νιώσατε να ”ξεπετάγεται” στο πρόσωπό σας ένα σπυράκι από αυτά που δύσκολα καλύπτονται ακόμα και με το μακιγιάζ? Πόσες φορές δεν αναρωτηθήκατε αν υπάρχει ένας μαγικός τρόπος για να το εξαφανίσετε μέσα σε μια νύχτα? Και όμως υπάρχει!  Το Beauty Magazine έψαξε και βρήκε για σένα τους 5 πιο αποτελεσματικούς τρόπους για να καταπολεμήσεις τους…απρόσκλητους επισκέπτες!

 

 

Οδοντόκρεμα

toothpaste on toothbrush

Η χρήση οδοντόκρεμας είναι ένας εξαιρετικός τρόπος αντιμετώπισης για τα σπυράκια! Είναι επίσης ένα προϊόν, το οποίο υπάρχει στο ντουλάπι κάθε σπιτιού και επομένως είναι εύκολη και γρήγορη λύση με ελάχιστο κόστος. Άπλωσε την οδοντόκρεμα στην επηρεασμένη περιοχή του δέρματος και αφήστε τη να δράσει ιδανικά για πάνω από μισή ώρα. Επαναλάβετε τακτικά μέσα στη μέρα και το βράδυ αφήστε την απλωμένη επάνω στο σπυράκι καθ’όλη τη διάρκεια του ύπνου σας.

 

 

Ασπιρίνη

aspirin pills

Λιώσε 1-2 δισκία ασπιρίνης και πρόσθεσε μερικές σταγόνες νερό ώστε να δημιουργήσεις μια πάστα και άπλωσε την επάνω στο σπυράκι σου. Η αντιφλεγμονώδης δράση της ασπιρίνης βοηθά στο να μειωθεί το πρήξιμο και η φλεγμονή. Αφήστε την να στεγνώσει και να μείνει στην προβληματική περιοχή για όλη τη νύχτα.

 

 

Κανέλα και μέλι

honey syrup

Δημιούργησε μια πάστα αναμειγνύοντας μία κουταλιά της σούπας και δύο κουταλιές του γλυκού κανέλα. Η αντιβιοτική δράση του μελιού βοηθά στην αντιμετώπιση των βακτηρίων που προκαλούν τα σπυράκια! Εφάρμοσε σε καθαρό δέρμα, επάνω στο σπυράκι, και άφησε το να δράσει όλο το βράδυ. Θα παρατηρήσεις τη διαφορά το επόμενο πρωί!

 

 

Πάγος 

ice cubes on black

Ο πάγος βοηθά στη μείωση της φλεγμονής! Τύλιξε 2 παγάκια σε μια λεπτή πετσέτα και ακούμπησε τα στην πάσχουσα περιοχή. Κράτησε σταθερά επάνω για δύο με τρία περίπου λεπτά. Επαναλάβετε όσο το δυνατόν πιο συχνά καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

 

Φλούδα μπανάνας

banana fruit

Η φλούδα της μπανάνας περιέχει λουτεΐνη, ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που βοηθά στη μείωση του πρηξίματος και επιτρέπει την ανάπτυξη των υγιών κυττάρων. Τρίψε με τη φλούδα της μπαννάνας την περιοχή με το σπυράκι κυκλικά και άφησε να δράσει για περίπου 25 με 30 λεπτά έως ότου στεγνώσει.

 

Please follow and like us:
0

Related stories