Τα πιο hot φθινοπωρινά χρώματα μαλλιών!!

Υποσχεθήκαμε να σας βρούμε τα χρώματα που θα κλέψουν τις εντυπώσεις φέτος το φθινόπωρο και αυτό κάναμε! Παρακάτω θα βρείτε τις αποχρώσεις που θα μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον μας όσο προχωράμε στην καρδιά του χειμώνα και μη μου πείτε ότι δεν είναι όλες υπέροχες!

 

 

Φλογερό κόκκινο

Οι χρωματισμοί του κόκκινου που θα επικρατήσουν για τη φετινή σεζόν δεν είναι άλλες από αυτές του βυσσινί. Φλογερά και έντονα κόκκινα παίρνουν τη θέση των πορτοκαλί αποχρώσεων που ήταν μέχρι τώρα στη μόδα και μας ταλαιπωρούν λιγάκι παραπάνω, καθώς χρειάζονται πιο συχνή βαφή και μεγαλύτερη περιποίηση. Πιστέψτε με όμως οτι το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει για αυτή σας την επιλογή!

   

 

 

 Bleached Blonde ή αλλιώς ξεβαμμένο ξανθό

Φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει το ξανθό από τη λίστα με τους αγαπημένους φθινοπωρινούς χρωματισμούς μαλλιών! Φέτος η μόδα προστάζει ξανθά σε ψυχρές αποχρώσεις που αγγίζουν σχεδόν το λευκό. Υπέροχα όμως όχι για όλους τους τύπους δέρματος! Συμβουλευτείτε την κομμώτρια σας αν θέλετε να τολμήσετε μια τέτοια αλλαγή!

 

 

   

 

Ζεστό καστανό

Το χρώμα που προτιμούν οι περισσότερες γυναίκες διότι είναι ένα χρώμα εύκολο να διατηρηθεί, που ταιριάζει στους περισσότερους τύπους δέρματος και επιδέχεται πολλές παραλλαγές. Το ζεστό καστανό είναι μια απόχρωση που δεν απογοητεύει ποτέ και αποτελεί πολύ συχνή και ασφαλή επιλογή, ιδιαίτερα για τους πιο κρύους μήνες.

   

 

Popular stories