Τέλειες μπούκλες: 3 tips για να τις πετύχεις!

Αχ αυτές οι μπούκλες! Όσες τις έχουν δεν τις θέλουν και όσες δεν τις έχουν προσπαθούν να τις πετύχουν μανιωδώς! Εγώ ανήκω στην κατηγορία εκείνων των γυναικών που δεν είχαν την τύχη να έχουν ούτε ίσια μαλλιά, ούτε σπαστά, ούτε και μπούκλες! Την κατηγορία αυτή που αντί για μαλλί έχει μια αφάνα στο κεφάλι της, που είναι ακανόνιστη, αχαρακτήριστη και απαράδεκτη το λιγότερο. Ποιο είναι όμως το μυστικό για να πετυχαίνεις πάντα τα πιο τέλεια χτενίσματα; Να τα κάνεις να φαίνονται όσο πιο φυσικά γίνεται -ναι εντάξει δεν μιλάω για περιπτώσεις όπως γάμους, δεξιώσεις ή βαφτίσεις αλλά για το καθημερινό σου styling! Για αυτόν ακριβώς το λόγο ζηλέψαμε τους ανάλαφρους κυματισμούς στα μαλλιά της πρωταγωνίστριας του ”Emily in Paris” και σου παρουσιάζουμε με ποιο τρόπο θα πετύχεις το αβίαστο look της!

Χτένισε καλά

Ίσως το πιο βασικό βήμα στο να πετύχεις αυτές τις υπέροχες μπούκλες! Φρόντισε να χτενίσεις καλά τα μαλλιά σου έτσι ώστε να μην έχουν καθόλου κόμπους. Προτίμησε μια βούρτσα με ελαστικά δοντάκια που δεν σπάει την τρίχα!

Η λακ είναι φίλη μας

Αφού χτενίσεις καλά τα μαλλιά σου, σειρά έχει η λακ! Ψέκασε τα μαλλιά σου τόσο από την εξωτερική όσο και από την εσωτερική μεριά και στη συνέχεια στέγνωσε τα με το σεσουάρ για να τους δώσεις όγκο και κίνηση.

Έτοιμη για μπούκλες

Επέλεξε την πρέσα ή το ψαλίδι για τις μπούκλες προκειμένου να δημιουργήσεις το look σου! Αφότου τις τελειοποιήσεις, χτένισε καλά με μια χτένα με αραιά δόντια και ψέκασε και πάλι με λακ.

Popular stories